3 geweldige effecten van Barkan-methode

Een beroemde yogamethode staat bekend als de Barkan-methode Hot Yoga. Dit is met dank aan de heer Jimmy Barkan, de belangrijkste Hot Yoga-leraar aller tijden. Hij was een volgeling van Bikram Choudhary, de leider van Bikram Yoga of de Hot Yoga. Als een fervent volgeling opende hij vervolgens zijn eigen studio in Zuid-Florida. Hij was in staat om de verschillende houdingen van andere stijlen van Hatha Yoga te integreren. Uiteindelijk bleef hij andere methoden ontwikkelen totdat hij zijn eigen methode kon bedenken. En dit is de Barkan Methode Hot Yoga. Wil je dit ook maar liever thuis, dan kan dat ook namelijk yogales online.

Deze uitzonderlijke stijl van yoga helpt studenten hun volledige potentieel te ontdekken. Het bevordert het zelfbewustzijn en geeft voldoende zelfvertrouwen. Tijdens uw optreden kunt u uw geest bevrijden van alle stress en zorgen. Als gevolg hiervan worden drukbezette mensen uitgenodigd om Hot Yoga te proberen. Afgezien van de mentale voordelen, kunt u ook een lichter gewicht van uw lichaam ervaren. Door de verschillende lichaamshoudingen te doen, worden je spieren steviger en sterker. Het geeft je dan de mogelijkheid om meer fysieke activiteiten uit te voeren die je zullen helpen meer kilo’s kwijt te raken.

Als je eenmaal begint met het doen van de Barkan-methode Hot Yoga, zijn er drie belangrijke effecten die je onderweg kunt tegenkomen.

Fysiek zal deze stijl je lichaamssysteem effectiever laten functioneren. Lichaamsorganen zoals nieren, hart, lever, milt en darmen gaan beter presteren. Je kunt een beter gevoel ervaren, vergeleken met de tijd dat je nog inactief bent. Afgezien van de interne voordelen, worden je spieren, gewrichten en ligamenten sterker gemaakt door de oefening.

Deze curcus is afgeleid van Happy with Yoga.

Hot Yoga verbetert ook de geestelijke gezondheid van de persoon. Het bevordert zelfdiscipline en leert focussen. Op deze manier worden uw stress, zorgen en andere mentale aandoeningen uitgeroeid. Het geeft je een vrije geest. Wanneer je betrokken raakt bij deze activiteit, kun je ultieme ontspanning bereiken en een vredige geest hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader